Ikkunanpesijäksi Helsinkiin

Ikkunanpesijänä Kirkaslasilla saat yllesi maailman tyylikkäimmän univormun, upean työporukan ja kannustavan palkan.

Onko sinussa positiivista energiaa ja sisua?

Jos on, saatamme hyvinkin olla samasta lasista puhallettuja.

Kokoamme parasta aikaa uljasta joukkiotamme kaupungin näyttävimpään työhön Helsinkiin.

Ikkunanpesijänä tehtäväsi on luoda seinien sisäpuolella hääräävien ihmisten (niiden onnettomien toimistotyöläisten, jotka istuvat hellepäivät tietokoneidensa ääressä) elämästä valoisampaa ikkuna kerrallaan.

Ikkunanpesu on tekniikkalaji, joka vaatii näppäriä sormia ja tarkkaa silmää. Jos kuitenkin osut pingismailalla palloon, saamme me sinusta muovattua ikkunanpesijän! Ja toki, kokeneemmat besserwisserit ovat aina tukenasi pikkutarkkoine pro-tipseineen.

Miksi töihin Kirkaslasille?

Palkkauksessa mottomme on:”Ahkeralle enemmän”. Palkkaus muodostuu asiallisesta runkopalkasta ja merkittävästä bonusosasta. Bonusosaan vaikuttaa työteho ja huolellisuus.

Oletko opiskelija, jolla on liuta pulpettikuukausia takana? Olet ehkä kuullut istumatyön haitoista ja huomannut istumisen aiheuttamaa väsymistä ja kunnonlaskua. Tiesitkö, että ikkunanpesu on täsmäase peruskunnon nostamiseen? Ikkunanpesu tapahtuu juuri kevyellä syketasolla, joka nostaa peruskuntoa tehokkaimmin. Saat siis huomaamattasi vahvan pohjakunnon kuntoiluharrastukseen tai joukkuepeleihin.

Milloin työt alkavat?

Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Ensisijaisesti haemme tomeria tapauksia 3-6 kk työsuhteisiin, mutta myös ympäri­vuotinen työ on mahdollista.

Laitahan siis näppäimistösi laulamaan ja hae meille – ennen kuin se kaveri, jolla aina käy parempi flaksi, vie paikkasi.

Jäikö jokin askarruttamaan?

Millaista työtä se oikein käytännössä olisi… Paljonko sitä palkkaa siis saa… Onko se siis perus siivoamista? (ei ole)…  Soita ja kysy!

Ei se ota, jos ei annakaan. Vaikka antaahan se. No, joka tapauksessa antaaksesi itsestäsi aktiivisen kuvan:

Soita meille lähetettyäsi hakemuksen!

Kysy lisää tehtävistä:

044 277 1279

Emme valitettavasti  hae tällä hetkellä  uusia työntekijöitä riveihimme. Seuraa kuitenkin sivujamme, niin saat tiedon vapautuvista työpaikoista ensimmäisten joukossa!

Lähetä työhakemus

Laita meille ensin työhakemus alla olevalla lomakkeella ja soita meille heti sen jälkeen numeroon 044 277 1279. Kerro meille hakemuksessa hieman itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit meille töihin. Voit liittää halutessasi mukaan myös cv:n, valokuvan tai muita työhakemuksen liitteitä.