Ota meihin yhteyttä:

Kiinteistöt 010 315 2900
Kotitaloudet 010 315 2901

Kokemuksia Kirkaslasista

Olemme tehneet lasipintojen puhdistuksia pääkaupunkiseudulla yksityisille sekä suuremmille kohteille jo lähes vuosikymmenen ajan. Matkan varrella olemme saaneet hurjasti hyvää palautetta tavastamme tehdä töitä – jälkiä jättämättä.

“Saamamme palvelu on ollut moitteetonta”

Toimistomme suurten ikkuna- ja lasipintojen puhdistuksesta olemme jo vuosia luottaneet Kirkaslasi Oy:n palveluihin, emmekä ole joutuneet pettymään. Kirkaslasi Oy:n väki on ammattitaitoista, ystävällistä ja palveluhenkistä. Saamamme palvelu on ollut moitteetonta.

Torsten Åvall, SGN Group Oy

“Asiakas­kohteissani yhteis­­työ­­kump­­panei­­den työn­tekijöiden nuhteeton tausta on erityisen tärkeä.”

Kirkaslasi Oy on useana vuonna hoitanut asiakaskohteitteni ikkunanpesut. Heidän toimintatapansa on ollut ammattimaista, asiallista ja luotettavaa, kaikki on hoitunut sovitulla tavalla. Asiakaskohteissani yhteistyökumppaneiden työntekijöiden nuhteeton tausta on erityisen tärkeä.”

Pauliina Melamies, SOL Palvelut Oy

“Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja vaivattomasti vaikka kohteet ovat olleet isoja ja haastavia.”

Karri Renqvist, Newsec

Kuvia töistämme – suoraan instagramista!

Hannes ja Veera asiakkaan "käskystä" kahvitauolla. Näillä tiluksilla kelpaa istahtaa... Pesutyön rytmi on reipas, eikä taukoja aina muisteta pitää.

Tänä kesänä ollaan saatu pesijöitä taas Helsingin lisäksi kaukaa maakunnista, mutta myös Ruotsista, Saksasta ja Tanskasta - mikä tuo aina oman mausteensa porukkaan! Hanneksen kanssa otettiin heti ensimmäisistä työpäivistä alkaen leikkimielinen Suomi-Ruotsi-asetelma. Leikkimielisyys luonnollisesti unohdettiin sitten ensimmäisiin lasipintoihin 😂 Hienosti ovat Veeran kanssa vetäneet!

Rekrytointi on usein sesonkiyrityksille haaste. Kirkaslasilla ollaan siinä onneksemme onnistuttu vuosi toisensa jälkeen todella hyvin, mistä olemmekin kovin kiitollisia.

#kirkaslasi #kesätyö #kesäduuni #workwear #workfashion #windowcleaning #ikkunanpesu #summerwork #jäätelö #kesä #koti #design #maailmantyylikkäimmät
...

Valtioneuvoston Linna, monen ministerimme toinen koti. Kirkaslasi on pessyt Suomen ministeriöt vuodesta 2012 lähtien. Näissä arvokkaissa tiloissa vaaditaan nuhteetonta taustaa ja moitteetonta käytöstä. On voitava luottaa yritykseen, joka päästetään näiden seinien sisälle. Iloinen kesäpossemme hoiti näkymät taas kuosiin 💪🏽
.
.
.
#windowcleaning #summerwork #kesätyö #kirkaslasi #workwear #workfashion #urbanclothing #helsinki #valtioneuvosto #kesäduuni
...

Hannes ja Veera hoitivat lasit minttiin asiakkaan kesäjuhlia varten ☀️🌿

Ikkunanpesijöille kotitaloudet ovat usein toivottuja pesukohteita. Työmaa vaihtuu tiheään ja tapaa paljon iloisia ihmisiä.
.
.
.
#kirkaslasi #windowcleaning #workwear #fashionstyle #design #fashion #summer #helsinki
...

Kotitaloudet:

Meillä on kokemusta tuhansien kotien ikkunoiden pesusta

Olemme saaneet olla pesemässä sadoille tyytyväisille asiakkaille kodin ikkunat – tyytyväisyydestä kertoo se, että suurelle osalle asiakkaistamme teemme pesut säännöllisesti joka vuosi, ylittäen joka kerta heidän odotuksensa!

Kiinteistöt:

Esimerkkejä kiinteistöistä joiden ikkunanpesut olemme suorittaneet

  • Helsingin Päärautatieasema
  • Helsingin Musiikkitalo
  • Suomen Ympäristökeskus
  • Helsingin Kaupunginteatteri
  • Kaikki ministeriöt
  • Useita pörssi- ja suuryritysten pääkonttoreita
  • Tulli

Pyydä meiltä tarjous!

Totea itse miksi meihin ollaan niin tyytyväisiä – palvelemme tetä mielellämme ja annamme tarkan & pitävän tarjouksen kokonaisurakasta!