Yritysmyyjäksi Helsinkiin

Ylivoimainen vahvuutemme on rennonletkeä työporukka sekä näköalapaikka kasvuyrityksessä legendaarisella toimialalla.

Yritysmyyjänä myyt palvelua, jota kaikki kontaktoimasi asiakkaat tarvitsevat vähintään epäsuorasti. Nyt ei puhuta verosuunnittelusta vaan jostakin, joka kestää päivänvaloa – nimittäin ikkunanpesusta.

Tehtävässäsi kohtaat yritysasiakkaitamme omalla valloittavalla persoonallasi ja kerrot, mikä tekee Kirkaslasista kaupungin rakastetuimman ikkunanpesufirman.

Perusteluita ei tarvitse arpoa hatusta, sillä saat myytäväksi valmiiksi hiotun konseptin, kovat referenssit ja liudan vahvoja myyntiargumentteja.

Kohderyhmääsi kuuluvat isännöitsijät, kiinteistömanagerit ja muut ammattiostajat, jotka vastaavat liikekiinteistöjen ja taloyhtiöiden ylläpidosta. Olennainen osa työtäsi on asiakkaiden kontaktointi, joten ethän pelkää tarttua luuriin. Hiottu palvelukonsepti auttaa asiakkuuksien toistuvuudessa, mikä taas helpottaa sinun työtäsi.

Etuja työnhakijana ovat:

• kokemusta ikkunanpesu- ja kiinteistöalalta
• myyntikokemus – joskin oikea asenne pesee tämänkin

 

Tarjoamme sinulle:

• tärkeän paikan kasvavassa, modernissa yrityksessä
• uuden Apple-tietokoneen ja -puhelimen
• modernin kulkupelin
• hyvät verkottumismahdollisuudet
• toistuvat asiakkuudet

Soita ja tee vaikutus.

Antti Metsola
044 277 1280

Voit myös lähettää hakemuksen alla olevalla lomakkeella, joskaan pelkkä hakemuksen lähettäminen ei anna kuvaa aktiivisesta myyntikandidaatista. Palkkaamme tehtävään heti, kun sopiva mestari löytyy.

Kysy tehtävästä: 010 315 2902

Lähetä työhakemus

Lähetä työhakemus alla olevalla lomakkeella ja soita 010 315 2902. Kerro meille hakemuksessa hieman itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit meille töihin. Voit liittää halutessasi mukaan CV:n, valokuvan tai muita työnhakuun sopivia liitteitä.